Μπορείτε να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με 2 τρόπους:

1. Μέσω του e-shop

Χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας, επιλέγοντας τον τρόπο αποστολής και πληρωμής που επιθυμείτε από τους διαθέσιμους τρόπους για την περιοχή σας και τα προϊόντα που θέλετε να παραγγείλετε. Μετά την αποστολή της παραγγελίας, αυτή ελέγχεται από τα αρμόδια στελέχη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και ειδοποιήστε ηλεκτρονικά (με email, SMS ή άλλο μέσο) για την αποδοχή ή μη της παραγγελίας. Σε περίπτωση μη-αποδοχής της παραγγελίας, σας επιστρέφεται το ποσό της παραγγελίας σας ή εκδίδεται πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας, εφόσον είχατε καταβάλλει το ποσό μέσω τραπέζης ή πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, κατόπιν προηγούμενης επικοινωνίας μαζί σας.

2. Μέσω τηλεφώνου

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας και μέσω τηλεφώνου στο ΤΕΣΤ-ΤΗΛΕΦΩΝΟ εργάσιμες ημέρες και ώρες ΤΕΣΤ-ΩΡΑΡΙΟ. Σε αυτή την περίπτωση, τις περισσότερες φορές ενημερώνεστε άμεσα για την αποδοχή ή μη της παραγγελίας από τα αρμόδια στελέχη του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής της παραγγελίας επιλέγονται σύμφωνα με την πολιτική του ηλεκτρονικού καταστήματος και ενημερώνεστε σχετικά κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής παραγγελίας. Αν επιθυμείτε την πληρωμή μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, τότε θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία της στο στέλεχος του ηλεκτρονικού καταστήματος ώστε να καταχωρηθεί εκείνη τη στιγμή στο VPOS του συνεργαζόμενου πιστωτικού ιδρύματος και να γίνει η χρέωση με το ποσό της παραγγελίας.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στην σελίδα επικοινωνίας.