Αν αντιμετωπίσατε πρόβλημα με το προϊόν που μόλις παραλάβατε και επιθυμείτε την επιστροφή ή την αντικατάσταση του, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος της επιστροφής των προϊόντων (μεταφορικά).

Το προϊόν προς επιστροφή ή αντικατάσταση θα πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από το παραστατικό αγοράς του προϊόντος και θα πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, πλήρες και χωρίς φθορές και να μην έχει ανοιχθεί, αν το παραλάβατε σφραγισμένο. Εάν το προϊόν που πρόκειται να επιστραφεί δεν πληροί τις παραπάνω προύποθέσεις, δεν θα είναι δυνατή η επιστροφή του.

21ης Μαρτίου 392

Λευκίμμη – Ποτάμι, 49080, ΚΕΡΚΥΡΑ

2662022815

Μόλις παραλάβουμε τα προϊόντα και αφού τα ελέγξουμε και επιβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα (βλ. παραπάνω), θα προχωρήσουμε εντός 5 ημερών σε επιστροφή των χρημάτων σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων μέσω τραπέζης (όταν έχει γίνει πληρωμή της αγοράς με πιστωτική κάρτα), ο χρόνος που θα απαιτηθεί από την επιστροφή των χρημάτων από εμάς μέχρι τη στιγμή που θα δείτε το ποσό διαθέσιμο στο λογαριασμό ή την πιστωτική σας κάρτα εξαρτάται από την τράπεζα σας. Παρακαλούμε απευθυνθείτε στην τράπεζα σας για να ενημερωθείτε σχετικά.